De kracht van video bij uitvaart

REGIO – Van de uitvaart van uw geliefde kunt u naast foto's ook video's maken. Tijdens corona heeft dit medium veel nabestaanden troost geboden. In dit artikel vertellen wij u daar meer over.

Tijdens de coronaperiode worstelden veel nabestaanden met het beperkte aantal mensen dat aanwezig mocht zijn bij een uitvaart. Hoe mooi is het dan om iedereen die thuis moet blijven, alsnog iets van de begrafenis of crematie te kunnen meegeven? Een videoboodschap kan dan de oplossing zijn. En dit geldt niet alleen voor de personen die de uitvaart hebben moeten missen. 


Achteraf herbeleven

Een begrafenis of crematie gaat door alle emoties vaak langs nabestaanden heen. Het is dan erg fijn om achteraf nog beeldmateriaal te hebben die u in alle rust kunt terugkijken en herbeleven. Dit kan helpen bij het verwerkingsproces.

Ervaren videografen

Voor een uitvaartvideo kunt u een bekende vragen, maar een ervaren videograaf kan ook een uitkomst zijn. Diverse bedrijven zijn gespecialiseerd in het maken van uitvaartvideo's. Kijkt u daarvoor eens op google.