Inschrijven voor cursussen beeldende kunsten in Artiance is al mogelijk.
Inschrijven voor cursussen beeldende kunsten in Artiance is al mogelijk. (Foto: Keith Montgomery)

Beeldende kunsten bij Artiance

ALKMAAR - Artiance organiseert in het nieuwe schooljaar weer diverse kunstlessen. Tekenen, schilderen, beeldhouwen voor kinderen en jongeren met allerlei technieken en materialen. Ook voor volwassenen is er volop keus om creatief aan de slag te gaan.

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen al meedoen met de cursus tekenen en schilderen voor het jonge kind op zaterdagochtend. De creativiteit die van nature in de kinderen zit wordt tijdens deze lessen gestimuleerd. In het Kinderatelier woensdagmiddag zijn kinderen van 6 t/m 12 volop met creatieve kunsten bezig. Zij kunnen kiezen uit tekenen en schilderen of beeldhouwen. Er zijn verschillende groepen ingedeeld naar leeftijd.

Tekenen en schilderen

Jongeren van 12 tot en met 18 jaar kunnen maandag en dinsdag meedoen met de cursus tekenen en schilderen. Een breed scala aan onderwerpen en technieken komt aan bod: mode, online media, popmuziek, striptekenen, illustratie, collage, manga, graffiti. Beeldhouwen is op woensdag, hierin werk je met diverse materialen.

Voor volwassenen bieden onze gespecialiseerde docenten diverse cursussen aan: Tekenen en Schilderen, Grafiek, Beeldhouwen, Fotografie, Edelsmeden, Model- en Illustratietekenen.

De cursussen starten in september met een proefles, meld je wel aan voor de groep. Bekijk alle informatie op de website: www.artiance.nl/aanbod/beeldend/

Artiance, Canadaplein 3, Alkmaar.

Afbeelding