De kaartactiviteiten gaan nog even niet van start.
De kaartactiviteiten gaan nog even niet van start. (Foto: Pexels)

Wijkcentra Vitis Welzijn starten weer op

Algemeen

Bezoekers zijn weer welkom in de wijkcentra van Vitis Welzijn voor een aantal van de reguliere activiteiten. Bij deze activiteiten geldt als belangrijke voorwaarde dat 1,5 meter afstand gehouden wordt. Dit betekent dat het aantal bezoekers per activiteit nog beperkt is. De coördinator van het wijkcentrum kan aangeven hoeveel mensen in de ruimte van het wijkcentrum maximaal mogelijk zijn met inachtneming van de 1,5 meter. Voor alle activiteiten in de wijkcentra geldt geen Corona Toegangsbewijs (QR-code).

Kaartactiviteiten nog niet van start

Wat betreft de kaartactiviteiten zoals klaverjassen, bridgen, jokeren, mahjong wacht Vitis eerst het advies af van de verschillende bonden zoals bijvoorbeeld de bridgebond zodat ook deze activiteiten verantwoord kunnen plaatsvinden. Dus deze activiteiten worden nog niet aangeboden in de wijkcentra.

Basisregels goed in acht nemen

Tijdens de persconferentie werd aangegeven dat de besmettingen in de komende weken nog kunnen toenemen. Daarom benadrukt Vitis dat het van groot belang is voor ieders gezondheid dat iedereen de basisregels goed in acht neemt. “We doen een beroep op ieders verantwoordelijkheid om deze basisregels nauwkeurig na te leven. Deze basisregels zijn: was vaak en goed uw handen, houd 1,5 meter afstand, draag een mondkapje (geen mondkapje van stof) bij binnenkomst/verlaten van het wijkcentrum (op uw stoel mag het mondkapje weer af en tijdens sportactiviteiten), zorg voor voldoende frisse lucht, blijf thuis bij klachten en laat u direct testen bij de GGD of doe een zelftest. Ook als u al gevaccineerd bent.”

Bekijk de activiteiten in de wijkcentra op www.vitiswelzijn.nl of bel naar 0174-630358.