Bouw jij mee aan de boot van De Grote Tuinverbouwing?
Bouw jij mee aan de boot van De Grote Tuinverbouwing? (Foto: Varend Corso)

Grote Tuinverbouwing zoekt corsoboten-bouwers

Algemeen Varend Corso 2022

Komende editie van het Varend Corso Westland vaart ook het SBS6 televisieprogramma ‘De Grote Tuinverbouwing’ mee met een eigen boot. Het plant- en bloemwerk voor deze boot zal verzorgd worden door het bekende programma zelf, voor de ruwe opbouw van deze boot zijn is het Corso nog op zoek naar handige vrijwilligers die samen een bouwteam willen vormen.

De vrijwilligers gaan aan de slag met het aanpassen van een bestaande draagconstructie voor de nu beschikbare schuit (februari, maart),  het aanpassen van bestaande-, en bouwen van nieuwe decor stukken volgens een bestaand ontwerp, het opbouwen van de schuit, dus plaatsen van draagconstructie, plaatsen aangepast bestaand en nieuw gebouwd decor (mogelijk van 13 t/m 20 juni), het aanwezig zijn voor hand en spandiensten tijdens de arrangement opbouw door De Grote Tuinverbouwing (21 en 22 juni), stand-by staan voor eventualiteiten op de vaardagen (23, 24, 25 en 26 juni) en de afbouw op zondagavond 26 juni.

Het betreft hier hoofdzakelijk houtbouw en verfwerk (latex). De bouwplaats is nog nader te bepalen maar is in ieder geval in het Westland.

Ben je handig en heb je interesse? Meld je dan aan via info@varendcorso.nl.