De Rijnpoort aankoopmakelaars.
De Rijnpoort aankoopmakelaars. (Foto: Thierry Schut)

Samen op zoek naar jouw droomhuis

De woningmarkt blijft het gesprek van de dag. De doorstroming stokt door te weinig aanbod en de krapte jaagt de prijzen op. De lage rente, de overwaarde op bestaande woningen, de spaartegoeden en het vertrouwen in de economie leiden tot hoge biedingen en prijzen. Hoe houd je je als woningzoekende staande in deze oververhitte woningmarkt zonder dingen te doen die je eigenlijk niet wilt? Schakel een aankoopmakelaar in! 


We beginnen het aankooptraject met een oriënterend gesprek, waarbij wij je woonwensen in kaart brengen. Anneke van Ruijven, één van de aankoopmakelaars, licht toe; "Bij zo'n eerste gesprek geven wij de zoekers een aantal tools om hen op weg te helpen. We houden dagelijks het woningaanbod scherp in de gaten en is er een woning die aan je eisen voldoet, plannen we een bezichtiging. Natuurlijk begeleiden en adviseren wij je bij de bezichtigingen. En is de droomwoning gevonden, bepalen we samen het voorstel, controleren de juridische stukken en voeren wij de onderhandelingen. En dan zijn we er nog niet, want vanzelfsprekend begeleiden we je tot aan de overdracht bij de notaris. En zijn er na de overdracht nog zaken, dan zijn we er natuurlijk ook voor jou!”

 

Onze aankoopdienst kan écht het verschil maken. Je ontvangt uit eerste hand woningen die aan je zoekersprofiel voldoen, zodat je snel kan schakelen. Je wordt tijdens het hele traject begeleid, zodat je niets over het hoofd kan zien. 


Nieuwsgierig? Neem dan snel contact op Rijnpoort Makelaars 0174-294652 of info@rijnpoort.nl.