Op donderdag 2 juni 2022 start de digitale verkoop van deze 28 starterswoningen in Landsheer, Warmenhuizen.
Op donderdag 2 juni 2022 start de digitale verkoop van deze 28 starterswoningen in Landsheer, Warmenhuizen. (Foto: Aangeleverd)

Heerlijck Wonen in Warmenhuizen

WARMENHUIZEN - In de wijk Landsheer worden in drie verschillende blokken 28 starterswoningen gerealiseerd. De woningen zijn door ZeemanVastgoed in samenspraak met StartBlock ontwikkeld en zijn bijna volledig circulair en bijzonder energiezuinig. De woningen zijn fabrieksmatig gebouwde, houten (Cross-laminated Timber ) woningen van ong. 50m2 GBO woonoppervlakte met dezelfde duurzaamheid als een stenen huis.

StartBlock is een onderneming die als missie heeft: Het tekort aan starterswoningen en het probleem van de enorm hoge prijzen in de markt helpen oplossen door een duurzame en betaalbare woning te leveren die voldoet aan het bouwbesluit’

Woningen voor starters

Met de StartBlock woningen in Landsheer krijgen één en twee persoonshuishoudens de kans op een eigen, fabrieksmatig gebouwde en betaalbare woning. De woning is het eerste duurzame woonconcept van StartBlock, specifiek bedoeld voor starters op de woningmarkt. De woning beschikt over 3 woonlagen met ruimte voor een moderne leefkeuken, gezellige woonkamer en royale slaapkamer. In de fabriek wordt de woning voorzien van een nette badkamer en toilet. Na de bouw wordt de woning op de dieplader naar de woonlocatie gereden en daar op de fundering gehesen. Na aansluiting op de nutsvoorziening kan de woning worden opgeleverd, en na plaatsing van de keuken direct worden bewoond.

Op donderdag 2 juni 2022 start de digitale verkoop van deze 28 starterswoningen in Landsheer, Warmenhuizen.

De totale ontwikkeling van de wijk Landsheer is in handen van ZeemanVastgoed. ZeemanVastgoed is een ontwikkelaar uit Hoorn die via haar tijdloze visie:” Dromen, Denken, Durven, Doen” woonomgevingen creëert naar de wensen van onze kopers. Een project is (en blijft) immers alleen succesvol als de bewoners zich helemaal thuis voelen. Voor meer informatie over ZeemanVastgoed: www.zeemanvastgoed.nl