‘What is love’ is een muzikale, ontroerende en zinderende theater/dansvoorstelling van een groep multitalenten.
‘What is love’ is een muzikale, ontroerende en zinderende theater/dansvoorstelling van een groep multitalenten. (Foto: aangeleverd)

Voorstellingen in De Meervaart

NIEUW-WEST - In Theater De Meervaart, Meer en Vaart 300, zijn aankomende week voorstellingen geprogrammeerd. Kaarten hiervoor zijn te krijgen via: www.meervaart.nl. Hieronder een overzicht.

Donderdag 17 maart: Frédérique Spigt met Viva El Tango/Leve de Tango.

De tango, ontstaan aan de oevers van de Rio de la Plata, gaat over liefde, verbinding, vriendschap, verlies en eenzaamheid. Frédérique Spigt hertaalde wereldberoemde tango’s naar het Nederlands en brengt ze met haar doorleefde stem en virtuoze muzikanten dicht bij het publiek.

Vrijdag 18 maart: What is Love door Theater Utrecht & Dox.

‘What is love’ is een muzikale, ontroerende en zinderende theater/dansvoorstelling van een groep multitalenten. Ze discussiëren, musiceren, verlangen, praten met het publiek, en vechten alles uit wat er te bedenken valt over de liefde. En er wordt gedanst.

Vrijdag 18 maart: Soundos met Comeback Kid.

You love her or you hate her! Maar niemand kan om haar heen. “Soundos is een krachtige persoonlijkheid, wen er maar aan”, schreef NRC en Theaterkrant rept van “confrontatiecabaret”. Ze werkt harder, blijft zichzelf en wordt nóg beter. Ze valt en staat weer op. De ‘Comeback Kid’.

Zaterdag 19 maart: Simone Kleinsma met Verder.

Na eerdere successen als ‘Songs From The Heart’, ‘Simone’s Songbook’ en ‘Simone!’ keert musicalster Simone Kleinsma terug het theater. In ‘Verder’ vertelt ze haar persoonlijke verhaal over de afgelopen jaren, waarin ze heeft moeten ontdekken hoe het is om alleen verder te gaan.

Zaterdag 19 maart: Lisa Ostermann met Met z'n allen.

Lisa Ostermann won alle prijzen op het Leids Cabaret Festival. De Volkskrant riep haar uit tot hét comedytalent van 2021. Haar debuut gaat over het enthousiasme, de wanhoop en hulpmiddelen waarmee we de sfeer erin proberen te houden en hoe weinig de sfeer zich daarvan aantrekt.

Zondag 20 maart AmsterDans.

AmsterDans is terug voor de 5e keer! De enige danscompetitie in Nederland voor jonge dansers en choreografen in klassiek ballet en moderne dans onder het toeziend oog van internationale juryleden. 

Zondag 20 maart: Alles Over-Winnen door Nora Akachar.

Maak kennis met Nora Akachar. Na met Trauma’s van Nora een platform gegeven te hebben aan de verhalen van anderen, vertelt Nora Akachar nu haar eigen verhaal. Eerlijk, ontdaan van alle beleefdheden en versiering. 

Woensdag 23 maart: Astillero door Quilombo Europa Tour.

Laat je overweldigen door de levenslust van de tango van Astillero. Dit sextet uit Argentinië speelt de tango met enorm veel pit en in de geest van anno nu.