Cokky Koetsier (l) en Edith Broer hebben samen Popkoor Fame opgericht.
Cokky Koetsier (l) en Edith Broer hebben samen Popkoor Fame opgericht. (Archieffoto: Morvenna Goudkade)

Popkoor Fame is weer gestart

HAZERSWOUDE-DORP - Popkoor Fame is woensdagavond 2 februari weer van start gegaan. De oefenavonden zijn van 20.00 tot 22.00 uur in De Egel (bovenzaal) in Hazerswoude-Dorp.

Fame is een nieuw koor dat in oktober een vliegende start heeft gemaakt. "Na een aantal informatieve avonden bleken er voldoende mensen die enthousiast waren en lid werden. Fame kon officieel van start", aldus het koor.
"Als nieuw koor moet je natuurlijk nog een repertoire opbouwen en we gingen dan ook direct aan de slag met drie nieuwe nummers. Best pittig, maar ook heerlijk om dit met elkaar te oefenen."
"Helaas kwam er weer een lockdown, maar op woensdag 2 februari hebben we de draad weer opgepakt."

Popkoor Fame: 'We willen heel graag verder groeien'

Popkoor Fame verwelkomt graag nieuwe leden. "We willen heel graag verder groeien. Doel van Fame is het opbouwen van een breed repertoire met meerstemmige koorarrangementen."
"De arrangementen zijn, zeker in het begin, eenvoudig, Engels- en Nederlandstalig en 3- of 4-stemmig. Met ingezongen bestanden, dus kennis van notenschrift is niet nodig. Voorop staat dat iedereen de nummers met plezier kan zingen."

"Kom gerust een keer de sfeer proeven. De eerste twee keer zijn gratis", aldus het popkoor.

Kijk op de website voor informatie en contact: www.popkoorfame.nl. Mailen of bellen mag ook via: cokkykoetsier@gmail.com, 06-57954785, edithbroer@ziggo.nl, 06-13114228.