Nasrdin Dchar met familiekroniek: OUMI, DAD, JA.
Nasrdin Dchar met familiekroniek: OUMI, DAD, JA. (Foto: Daniel J. Ashes)

Voorstellingen in De Meervaart

NIEUW-WEST - In Theater De Meervaart, Meer en Vaart 300, zijn aankomende week verschillende voorstellingen te zien. Hieronder een overzicht. Kaarten bestellen kan via; www.meervaart.nl.

Woensdag 15 juni: Micha Wertheim  'Voor Heel Even'.

In zijn nieuwe voorstelling zoomt cabaretier Micha Wertheim in, en in, en dan nog iets verder in. Tot er heel weinig overblijft. En dan… Dan zoomt hij nóg verder in. Tot er zo weinig overblijft dat je er een hele avond mee kunt vullen.

Donderdag 16 juni: Dit heb je niet op school geleerd; The School of Life.                         
Waan je een avond terug op school voor de lessen die écht de kwaliteit van je leven bepalen. Over relaties, werk en geld bijvoorbeeld. The School of Life, opgericht door filosoof Alain de Botton, leidt je aan de hand van 2.500 jaar cultuur en wetenschap naar een mooier leven.

Vrijdag 17 juni: Profesyonel met Instanbul Devlet Tiyatrosu.
'Profesyonel' is momenteel het meest bekeken en populaire theaterstuk van Turkije. De wereldberoemde Servische schrijver Dusan Kovacevic vertelt het sociaal-politieke leven voor en na de grote transformatie in Joegoslavië, in de biografie van een intellectueel, in een zwarte komediestijl met een ironische stijl. Een adembenemend verhaal van een 40-jarige letterkundige, een secretaresse en een undercoveragent.

Zondag 19 juni: Nasrdin Dchar met familiekroniek: OUMI, DAD, JA.
Nasrdin speelt zijn drie solovoorstellingen op één avond. Op ontwapenende manier vertelt hij over zijn moeder, vader en vrouw. Deze kroniek gaat over loyaliteit, je plek vinden en de liefde. Drie intieme verhalen, eerlijk en met humor, om een groter verhaal te vertellen.