Hoe leuk is het om een bijdrage te leveren aan succesvolle uitvoeringen van My Fair Lady!
Hoe leuk is het om een bijdrage te leveren aan succesvolle uitvoeringen van My Fair Lady! (Foto: aangeleverd)

Musical en Operette Purmerend zoekt uitbreiding achter de schermen

Algemeen

PURMEREND - De repetities voor My Fair Lady alweer een tijd aan de gang en binnen Musical en Operette Purmerend kijkt men reikhalzend uit naar november, als de voorstellingen op het programma staan. 

Het zal duidelijk zijn dat een dergelijke productie niet alleen voor de uitvoerenden groots is. Ook achter de schermen gebeurt er heel wat. En vooral hier is enige uitbreiding nodig. De twee dames van de rekwisieten zijn op zoek naar uitbreiding van een persoon. Voorzitter Peter Knook: “Wij doen een oproep naar belangstellenden om zich aan te melden voor het op zoek gaan naar of maken van spullen die de voorstellingen aankleden. Iemand die creatief is en graag met de handen bezig is.”

Ook de technische ploeg heeft behoefte aan extra handjes. Vorig jaar is de drijvende kracht Ton Knijn helaas overleden. “We hebben een vervanger, maar voor het opbouwen van de decors op de ochtend voor de voorstellingen en het opruimen daarna is extra hulp zeer welkom”, verduidelijkt Knook.

Het gaat om hulp tijdens drie weekenden in november van dit jaar. Uiteraard helpen de mannelijke leden, maar tijdens de voorstelling zijn zij uiteraard niet beschikbaar voor decorwisselingen. De vereniging kijkt dan ook uit naar mensen die het leuk vinden om een voorstelling achter de schermen mee te maken en daaraan een bijdrage te leveren.

Belangstellenden kunnen telefonisch contact opnemen met Peter Knook, tel. 0299 76 70 02. Een mail sturen kan ook, naar operette@outlook.com