De leden doen veel sociaal en maatschappelijk werk voor de omgeving.
De leden doen veel sociaal en maatschappelijk werk voor de omgeving. (Foto: aangeleverd)

Lionsclub heet nieuwe leden welkom

PURMEREND - Als je maatschappelijk betrokken bent en het fijn vindt om je talenten in te zetten voor je omgeving, dan is lid worden van Lionsclub Purmerend Marktstaede en omstreken misschien iets voor jou. Om kennis te maken organiseert de club op dinsdag 21 juni vanaf 19.30 uur een inloopavond bij ‘t Hoedje van de Koningin op de Kaasmarkt 

Lionsclub Purmerend Marktstaede is een enthousiaste club van 16 mannen en vrouwen uit verschillende beroepsgroepen. "Wij komen twee keer per maand bij elkaar. Wij organiseren niet alleen acties om geld in te zamelen (fundraising), maar steken ook de handen uit de mouwen. Dit alles onder het motto: Lions helpen! Wij willen graag iets betekenen voor groepen die het in de samenleving moeilijk hebben."

In de afgelopen jaren heeft Marktstaede heel wat activiteiten ondernomen zoals pannenkoeken bakken in het verzorgingshuis, tuinen van hulpbehoevenden opgeknapt, bingo voor ouderen en bowlingavonden voor jonge mantelzorgers georganiseerd. En elk jaar wordt onder de vlag van de Lionsclub een boekenmarkt gehouden.

Meer informatie over de club kun je vinden op www.lionsmarktstaede.nl of over Lions Nederland op www.lions.nl Ben je geïnteresseerd in een lidmaatschap of wil je eens kennismaken, kom dan naar de inloopavond op 21 juni. Vooraf aanmelden is niet verplicht maar wordt zeker op prijs gesteld. 


Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar secretaris Romke de Vries. r.vries469@upcmail.nl of via www.facebook.com/LionsClubPurmerendMarktstaede.nl