Ervaar hoe het is om in een orkest te spelen.
Ervaar hoe het is om in een orkest te spelen. (Foto: aangeleverd)

'Proeverijen' Harmonie Crescendo

PURMEREND - Wil je spelen in een orkest, zelfs als je nog niet zo lang les hebt of als je lange tijd niet hebt gespeeld? Die mogelijkheid biest Harmonie Crescendo.

Op de dinsdagen 28 juni, 5 en 12 juli zijn er zogeheten orkestproeverijen voor beginnende en gevorderde muzikanten van alle leeftijden. Je speelt mee in het Opleidingsorkest. Deelname is gratis.

De laatste repetitie wordt afgesloten met een klein informeel optreden op deze tevens laatste repetitieavond van het seizoen. Dit wordt traditioneel gedaan onder het genot van een hapje en een drankje.

De 'proeverijen' beginnen op de drie genoemde data om 18.45 uur en zijn rond 19.45 uur afgelopen. De locatie is P3, Purmersteenweg 17- 19, Purmerend (ingang achterzijde) Ben je verhinderd om aan de proeverij deel te nemen, maar wil je toch graag een keer meespelen, kom dan op een andere repetitieavond langs, maar meld je van te voren wel even aan.


Aanmelden kan door een mail te sturen aan secretariaat@crescendo-purmerend.nl. Vermeld hoe lang je les hebt en welk instrument je speelt, vervolgens wordt er contact opgenomen.