Het tennis- en padelpark aan de Van IJsendijkstraat.
Het tennis- en padelpark aan de Van IJsendijkstraat. (Foto: aangeleverd)

Zomerlid worden bij Elckerlyc

PURMEREND - Voor voetballers en hockeyers is er momenteel een zomerstop. Voor tennis- en padelvereniging Elckerlyc het sein om de Zomer Challenge aan te kondigen.

Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Dan daagt de vereniging jou en je vrienden uit voor de challenge.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je 3 maanden vrij kunt tennissen of padellen wanneer het jou uitkomt. Je krijgt 3 tennislessen of padeltrainingen en je doet mee aan het Zomer Challenge eindtoernooi. Je ontvangt een lidmaatschap voor de maanden juli, augustus en september om vrij te tennissen of padellen wanneer het jou uitkomt.

Voor een aantrekkelijke prijs drie maanden tennis of padel

Je krijgt 3 tennislessen of padeltrainingen van een trainer. Je mag in deze periode gebruik maken van de tennis- of padelbanen, meedoen aan alle clubactiviteiten en aan alle KNLTB toernooien. En na afloop doe je mee aan het eindtoernooi. De kosten bedragen € 60,- 

Voor meer informatie stuur een mail naar zomerchallenge.elckerlyc@hotmail.com Aanmelden kan via www.elckerlyc.nl/lid-worden.