Ben je benieuwd of Bary bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan.
Ben je benieuwd of Bary bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan. (Foto: aangeleverd)

Lieve, sociale en aanhankelijke Bary

Dit is Bary, een knappe gecastreerde reu (Herder) van 6 jaar oud. Bary komt oorspronkelijk uit Polen en zat daar in het asiel. In 2020 werd hij geadopteerd en verhuisde hij naar Nederland.

Het is een ontzettende lieve, sociale, loyale en aanhankelijke hond, die met iedereen, ook kinderen,  overweg kan. Hij speelt graag met zijn balletje en dummy en vindt het water buiten ook erg vermakelijk.

Bary vindt het nog lastig om alleen thuis te zijn en dit dient heel rustig opgebouwd te worden. Ook is hij bang voor vuurwerk en zou fijn zijn als zijn nieuwe baasje hem hierin zou kunnen begeleiden/ondersteunen.

We zijn op zoek naar een baasje/gezin, die al enige ervaring met (herders)honden heeft en die niet te vaak en te veel van huis weg is. Bary is helemaal gezond, heeft zijn vaccinaties gehad en beschikt over een Europees paspoort.

Helaas is het baasje en beste vriend van Bary overleden, iets wat ontzettend verdrietig is, ook omdat dit Bary’s grootste vriend was. De echtgenote heeft geprobeerd de zorg voor Bary op zich te nemen, maar dit blijkt fysiek te zwaar te zijn. Om deze reden wordt er uitgekeken naar een nieuw thuis voor Bary, waar hij de zorg, aandacht en onvoorwaardelijke liefde krijgt die hij verdient.

Benieuwd of Bary bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

Afbeelding
Afbeelding