Een volledig elektrische opvolger van Europa’s bestverkochte bedrijfswagen.
Een volledig elektrische opvolger van Europa’s bestverkochte bedrijfswagen. (Foto: Ford)

Ford E-Transit Custom

Ford Pro zet een volgende stap in elektrificatie met de onthulling van de nieuwe Ford E-Transit Custom: een volledig elektrische opvolger van Europa’s bestverkochte bedrijfswagen. 

De Ford E-Transit Custom komt in navolging van zijn grote broer, de eveneens volledig elektrische E-Transit waarvan de productie afgelopen maart is gestart. De E-Transit Custom is de eerste van vier volledig elektrische bedrijfswagens die Ford Pro voor 2024 zal introduceren. Ford heeft zijn nieuwste model zó ontworpen dat bedrijven moeiteloos kunnen overstappen naar de elektrisch aangedreven variant.

De volledig elektrische opvolger van Europa’s bestverkochte bedrijfswagen is van de grond af aan nieuw opgebouwd. Op die manier sluit het naadloos aan op de productiviteitsverhogende bedrijfsoplossingen van Ford Pro. De E-Transit Custom wordt via een uitgebreid platform ondersteund door software en laad-, service- en financieringsoplossingen om op die manier de inzetbaarheid te verhogen en bedrijfskosten te verlagen. 

Nieuwe reeks elektrische bedrijfswagens

De Ford E-Transit Custom is een belangrijk onderdeel van Ford's doelstelling om tegen 2035 een volledig emissievrije autoverkoop in Europa te realiseren.

Afbeelding