De 3 routes zijn uitgepijld.
De 3 routes zijn uitgepijld. (Foto: aangeleverd)

Wielertoertocht vanuit AFAS Stadion

REGIO - Voetbalfan en toerwielrenner? Dan is de AZ Ride iets voor jou. NL Tour Rides presenteert op zondag 26 juni de eerste AZ Ride; een toertocht door Noord-Holland met start en finish in het AFAS Stadion van AZ. Op en top verzorgd met ontvangst in de Kees Kist Lounge van het stadion en de start en finish in het stadion. 

Het deelnamepakket is inclusief deelname aan de AZ Ride 2022, ontvangst in de Kees Kist Lounge, start en finish vanuit het AFAS Stadion, RIDE Magazine – Tour de France special (t.w.v. € 9,95) en toproutes rondom Alkmaar, AZ Ride Finishers medaille, gepersonaliseerd stuurbordje, technische ondersteuning door Cyclon, uitgebreide verzorgingsposten onderweg, een Maxim Sportvoedingspakket, kop koffie voor de start, eerste biertje of een ander drankje na de finish, Komoot Regio pakket (t.w.v. € 9) en gratis parkeren. De deelnamekosten zijn € 29.-


Het exclusieve AZ Ride wielershirt is optioneel verkrijgbaar voor deelnemers voor € 24,-. De routes gaan door het mooie Noord-Hollandse land, door de duinen, polder en bossen met start en finish vanuit het AFAS Stadion in Alkmaar.

Medaille

Er zijn drie afstanden waaruit je kunt kiezen; Intense (75KM), Endurance (115KM) en de Epic(150KM).Na afloop kun je met je fietsvrienden in de Kees Kist Lounge in het AFAS Stadion. We bieden je eerste drankje aan nadat onze rondemissen je een Finishers Medaille hebben uitgereikt.

Routes uitgepijld

De routes zijn volledig uitgepijld. De inschrijving sluit op dinsdag 21 juni om 23.59 uur. Meer info is te vinden op www.nltourrides.nl/az-ride/

Het AZ Ride wielershirt.