Afbeelding
(Foto: Huub Zeeman )

Geslaagd Vrijwilligersfeest Noord

AMSTERDAM-NOORD - Na iets meer dan een half jaar wachten was het dan zover: op 4 juni j.l. het vrijwilligersfeest met lunch en stoelmassage of beautybehandeling in de Meeuw, georganiseerd door de gemeente Amsterdam en de Vrijwilligers Centrale Amsterdam om de vrijwilligers uit Amsterdam Noord te bedanken voor hun inzet.

In november 2021 zouden er drie vrijwilligersfeesten worden georganiseerd: een pubquiz in de Tolhuistuin; een lunch + stoelmassage of beautybehandeling in huis van de wijk De Meeuw en Muziek in het Zonnehuis. De pubquiz en de muziekvoorstelling konden gelukkig door gaan met de toen geldende coronamaatregelen en zelfs een livestream voor wie er helaas niet bij kon zijn.

Vanwege corona kon het vrijwilligersfeest in huis van de wijk De Meeuw helaas niet doorgaan. Deze is toen verplaatst naar 4 juni 2022. De vrijwilligers hadden zin om lekker samen te eten, bij te praten en zich te laten verwennen door een stoelmassage van De Kneedkamer, een beautybehandeling door één van de make-up en haar artiesten, een mooi compliment van De complimentenmeisjes of zich mooi op de foto te laten zetten door de fotografen Huub en Kitty van de Vrijwilligers Centrale Amsterdam. Ze kwamen dan ook in grote aantallen.

Nadat iedereen binnen was en zich had ingeschreven voor een activiteit werden de vrijwilligers bedankt voor hun inzet door Esther Lagendijk van Stadsdeel Noord. Daarna was het tijd om te genieten van een heerlijk lopend buffet van slagerij Kaddour en natuurlijk op de ingeschreven tijd aanwezig te zijn om heerlijk in de watten gelegd te worden. De kinderen konden deel nemen aan een creatieve activiteit van Noordje.

De gasten gaven aan te hebben genoten van het eten, de massage, visagie, de mooie foto’s die van hun gemaakt werden en natuurlijk van de aanwezigheid en gezelligheid van iedereen die er was. Met een welgemeend  'Nogmaals, vrijwilligers van Noord: bedankt voor jullie inzet!' werd het feest besloten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding