Max zoekt een lief baasje die hem helpt bij zijn angsten.
Max zoekt een lief baasje die hem helpt bij zijn angsten. (Foto: aangeleverd)

Lieve Max is soms wat onzeker

Max is een knappe kruising Teckel/Yorkshire Terriƫr van 6 jaar oud. De reden van herplaatsing is best verdrietig, want het huidige baasje van Max is dementerend en kan niet meer goed voor hem zorgen. Er wordt daarom uitgekeken naar een nieuw baasje, die met liefde de zorg voor dit lieve hondje wil overnemen.

Max is een lief en aanhankelijk hondje, die oorspronkelijk uit Spanje komt. Hij is wel erg bang voor vuurwerk en gaat (zodra het geknal weer begint) niet graag naar buiten. Ook is Max bekend met voedselallergie en heeft hier speciaal voer voor. Helaas vergeet het huidige baasje (door haar dementie) dit voer te geven, waardoor Max het verkeerde voer krijgt en onder de jeukende en kale plekken zit. Max vindt andere honden spannend en kan niet met katten overweg.


We zijn op zoek naar een rustig thuis voor hem, waar hij alle zorg, aandacht en liefde krijgt die hij nodig heeft. Een lief baasje die hem het vertrouwen geeft en hem kan begeleiden bij zijn onzekerheden/angsten, dat zou Max ontzettend goed doen.

Wie heeft er een gouden mandje klaarstaan voor die lieve Max?

Match?

Ben je benieuwd of Max bij je past? 


Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.