Deze week in Zukke Zorgen!

Zukke Zorgen is wekelijks te beluisteren op LOVE radio en natuurlijk via de website www.rtvlove.nl. Iedere woensdag van 19.00 uur tot 21.00 uur besteedt het team van Zukke Zorgen aandacht aan een aspect van de zorg of is er aandacht voor onze lokale geschiedenis. 

Matty Hakvoort is bekend van Huis aan het Water, een plek in Katwoude waar mensen met kanker naar toe kunnen gaan. Niet alleen om te leren omgaan met deze vreselijke ziekte, maar ook om tot rust te komen, het hoofd vrij te maken en te praten met lotgenoten. Daarnaast biedt Huis aan het Water ook een plek waar naasten terecht kunnen voor steun. 

Wegwijzer bij kanker

Matty zet zich nu ook in voor Wegwijzer bij Kanker, samen met Michel Daenen komt hij bij Zukke Zorgen alles vertellen over deze nieuwe stichting. Wegwijzer bij Kanker is een kompas in donkere tijden en helpen mensen met kanker om de juiste informatie te vinden, voor patiƫnten, naasten en nabestaanden. De overzichtelijke website van wegwijzerbijkanker.nl geeft iedereen die dat nodig heeft informatie over lichamelijke klachten, mentale gesteldheid en hoe je betrouwbare informatie kunt vinden. Want iedereen weet dat je op het internet allerlei informatie kunt vinden, niet alles even betrouwbaar is en dokter Google heeft niet altijd gelijk.

Woensdag 14 december

Op woensdagavond 14 december tussen 19 en 21 uur kunt u luisteren naar de laatste uitzending van Zukke Zorgen van dit jaar, daarna nemen wij twee weken kerstvakantie! 

Zukke Zorgen wenst u alvast via deze plek hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2023!