Afbeelding
(Foto: )

Love Love Concert Monnickendam

MONNICKENDAM - Zondag 11 december vindt het Love Love concert plaats in de Grote Kerk. Een particulier initiatief in samenwerking met DJ Roberto Rosso, Love Band Mozaïek, Mitch Wolterink en Ridder van Kooten. 

Het initiatief voor dit concert komt van Daniël Roukema. Hij is binnen de evangelische kerk Mozaïek actief op het gebied van inclusiviteit. Het nieuws over de reden van afzegging bij In Salvation raakte hem enorm. Daarom trommelde hij de afgelopen weken een team vrijwilligers op en startte de voorbereidingen voor het Love Love concert. 

Er komt een gelegenheidsband, samengesteld door verschillende artiesten, voornamelijk uit evangelische kerken. Het repertoire zal afwisselend zijn, met seculiere nummers met een boodschap én aanbiddingsmuziek. Alexander Noordwijk is gevraagd tijdens de avond een korte overdenking te houden.


De reden om het concert op 24 september te organiseren, was om te laten zien dat de PG Monnickendam Gods licht en blijde boodschap wil uitstralen in Noord-Holland. Helaas is het anders gelopen, een heel andere boodschap voerde de boventoon, die van polarisatie en verdeeldheid. De Protestantse Kerk Monnickendam is daarom overweldigd door dit initiatief. "Het voelt alsof we een tweede kans krijgen. Wat bijzonder dat er dit najaar nog iets veel mooiers zal plaatsvinden in onze stad, georganiseerd door onze gemeente. Een nieuw concert, maar nu écht voor iedereen!" Ze kijken uit naar 11 december en vertrouwen erop dat iedereen een geweldige avond beleeft, waar de liefde van God en de liefde voor elkaar centraal staat. Aanvang 19:30, toegang gratis, reserveren is noodzakelijk.

Afbeelding