Afbeelding
(Foto: )

Deze week nieuw bij Cinema Enkhuizen: Piece of my Heart. Een film die los is gebaseerd op de geschiedenis van Olga de Haas (1944 - 1978) één van Nederlands beste ballerina’s die ten onder is gegaan aan prestatiedruk, drugs, drank en anorexia.

Amsterdam, de jaren 70. Terwijl Olga en Irma, beiden getalenteerde danseressen, zich staande proberen te houden in de veeleisende en ambitieuze balletwereld, wordt Olga als de grote nieuwe ster van het Koninklijk Ballet gelanceerd. Al snel ontdekt Olga ook de schaduwzijde van haar talent en moet Irma toezien hoe haar beste vriendin bezwijkt onder de prestatiedruk, zichzelf verliezend in het losbandige nachtleven. Het team achter Piece of My Heart besloot er geen biopic van te maken, maar de nodige fictie toe te laten.

Synopsis

Bekijk de film bij Cinema Enkhuizen 

Entreeprijs 11 euro, kortingshouders betalen 9 euro. Ga naar www.cinemaenkuizen.nl voor meer informatie over het gehele filmaanbod, trailers, speciale tarieven (evenementen) en de kaartverkoop. Bezoek ook de online filmzaal via www.picl.nl en bekijk misschien die ene film die je net hebt gemist op het witte doek.