Muzikante Stephanie Kramer.
Muzikante Stephanie Kramer. (Foto: aangeleverd)

Christmas sing-along in Schagerbrug

Uit

SCHAGERBRUG - Zinvol Zijpe organiseert ook dit jaar weer een vrolijke christmas sing-along in de kerk van Schagerbrug, dit keer met muzikant Stephanie Kramer.

Op dinsdagavond 13 december weer een uur lang met z’n allen bekende kerstliederen zingen. Het is een eenvoudig recept maar levert altijd weer een fantastische avond op. De ideale manier om in de kerststemming te komen! De bekende muzikante Stephanie Kramer begeleidt het zingen en de teksten van de liederen worden met een beamer geprojecteerd zodat iedereen makkelijk mee kan zingen. Erik Jan Tillema van Zinvol Zijpe vertelt tussen de liederen door een mooi kerstverhaal.

De kerk is mooi versierd met een kerstboom en verlichting en na afloop is er warme chocolademelk of iets anders om te drinken.

Al meerdere jaren organiseert Zinvol Zijpe deze sing-along en elke keer is het een groot succes. De avond begint om 20.00 uur en duurt een uur. De toegang is gratis maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. De aanvang is 20.00 uur.

Meer informatie: www.zinvolzijpe.nl