Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Chem-Dry heet nu Veen Service

IJMOND - Het team van Veen Service (voorheen Chem-Dry) bedient klanten al decennialang en werkt als voorheen met dezelfde service, kwaliteit en met niet milieu belastende producten. Zij zorgen dat de te reinigen objecten een langere levensduur krijgen. Inmiddels zijn zij gegroeid tot een klein familiebedrijf. 

Vloeren, kleden- & meubelreiniging

Eigenaar Jordy Veen vertelt: ''Zo kan men bij ons terecht voor het laten reinigen, en onderhouden van diverse vloeren, vloerkleden en zitmeubelen.'' 

Paplepel ingegoten

Jordy kreeg het schoon, fris en hygiënisch maken ervan met de paplepel ingegoten van zijn vader. “Ik vind het fantastisch om klanten blij te maken met hun vloeren en meubels weer een langere levensduur te geven met producten die veilig zijn voor mens en dier en geen zeep-resten achter laten.”

Bellen of mailen

Hij raadt de mensen aan zelf niets aan de vlek te doen. "Ze kunnen mij beter bellen of mailen. Ik maak dan een afspraak.” Mocht het op prijs worden gesteld dan komt hij bij de mensen aan om de situatie te beoordelen. Vrijblijvend natuurlijk. Hij kan zich voorstellen dat ouderen of mensen met een beperking niet met meubels gaan sjouwen.

Service

Die service krijgen ze van de zaak zegt Jordy. Losse kleden, zoals oosterse en wollen kleden, neemt hij mee voor een behandeling. Zij zitten in Velsen-Noord met hun werkplaats zodat ze door heel Noord-Holland kunnen opereren. 

Meer info

Meer informatie? Kijk even op www.veenservice.nl of mail naar klanten@veenservice.nl Veen Service, Rooswijkweg 70 te Velsen-Noord. Telefoonnummer voor de regio's Kennemerland 023-2001141, IJmond 0251-291401, Alkmaar / West Friesland 072-5159035.