De gebroeders Mark, Bob en Coen Niesten.
De gebroeders Mark, Bob en Coen Niesten. (Foto: Aangeleverd)

Niestcar BV, meer dan alleen Subaru-dealer!

HEEMSKERK - Familie Niesten, de familie achter het Heemskerkse autobedrijf Niestcar BV, is al vanaf 1985 actief in Heemskerk. Sinds 2004 officieel Subaru-dealer in hart en nieren. Waar de gebroeders Mark, Bob en Coen Niesten het sinds de overname van hun ouders in 2019 ook een stukje terug gaan in de tijd.

Van oudsher is vader Joop begonnen met Austin, MINI en MG/Rover, na lange tijd afwezigheid staat er met meer regelmaat dan uitzondering ook MINI’s en MG’s in de showroom. 

Elektrische variant

Dan praten we over de MINI Countrymans, Cabrio’s, Plug-In Hybride en Elektrische varianten met name de John Cooper Works uitvoeringen. Ook is de elektrische variant van MG, de ZS EV, veelal jong gebruikt op voorraad.
“Deze nieuwe MINI’s en MG’s brengen vele goede herinneringen maar ook elektrificatie met zich mee”, aldus Bob Niesten.

Nieuwste computer

Daar is ook de werkplaats in voorzien met de nieuwste computer uitlees apparatuur waardoor onderhoud en diagnose werkzaamheden aan alle merken uitgevoerd kunnen worden. Hebt u liever een jong gebruikte auto in plaats van een nieuwe?

Subaru Approved Used

Dan zijn de Approved Used-modellen ongetwijfeld interessant voor u. Het gaat hier om bijna nieuwe, zeer scherp geprijsde auto’s met de zekerheden die bij een nieuwe Subaru horen. Volledig gecontroleerd, Up-to-date-onderhoudsgeschiedenis, valt onder de fabrieksgarantie en is geheel schadevrij. Bij Niestcar hebben ze een ruime voorraad voor u.

In Amerika, waar Subaru een doorslaand succes is, is het aanpassen en personaliseren van je Subaru al vele malen populairder dan in Nederland. Maar nu ook in Nederland! ''Wij leveren en monteren liftkits voor de meeste Subaru-modellen. “Custom-made” uw wensen toepassen, denk aan ramen blinderen, velgensets, accessoires en roofracks.''

Meer info

Kijk voor meer informatie op www.niestcar.nl of neem een kijkje in de showroom aan de Rijksstraatweg 21 te Heemskerk.