Na 2 jaar weer grote Floramusical in De Naald

Cinderella Crush, de nieuwste grote musical van het Lentiz Floracollege in Naaldwijk stond al gepland voor juli 2020. Maar nu komt het er dan eindelijk van. Komende week is de show zes keer te zien in Westlandtheater De Naald in Naaldwijk.

 Een belangrijke cultuuruiting van het Floracollege is al meer dan 15 jaar de grote jaarlijkse musicalproductie, die gemaakt wordt door de leerlingen van de musicalklas. Dit is geen reguliere stamgroep, maar een groep leerlingen (dit jaar 70) die ieder jaar opnieuw wordt samengesteld door middel van audities en sollicitaties. 

Gezamenlijk dragen zij zorg voor alle activiteiten, zowel op het toneel, als achter de schermen. De decors en alle 60 kostuums worden door de leerlingen zelf gemaakt en er is zelfs een heuse cateringgroep, die alle medewerkers tijdens de musicalweek op tijd van eten en drinken voorziet.

De musical Cinderella Crush wordt deze week zes keer uitgevoerd in Westlandtheater De Naald in Naaldwijk. Er zijn voorstellingen voor groep 7 en 8 van de Westlandse basisscholen, er zijn twee openbare avondvoorstellingen op donderdag 30 juni om 19:00 uur en op vrijdag 1 juli om 20:15. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.westlandtheater.nl of aan de kassa van De Naald.