Buurtpreventie Wateringen organiseert meet & greet

De huidige actieve bezetting van Buurtpreventie Wateringen bestaat momenteel uit 37 personen, 6 dames en 31 heren. Om een betere dekkingsgraad in de surveillance te bereiken is drie weken geleden een promotie actie gestart in deze Westlandse kern.

Als eerste is er een brochure met Het Hele Westland mee verspreid in de twee postcodegebieden die Wateringen rijk is. Dat heeft vier nieuwe buurtpreventen opgeleverd die binnenkort starten met meelopen met ervaren krachten waarna ze ingepland kunnen worden.

De volgende fase is het organiseren van een meet & greet. Hiervoor zijn in de afgelopen week 3.500 brieven huis-aan-huis verspreid door de buurtpreventen zelf. Hierin zijn Wateringers uitgenodigd om een presentatie door bestuurslid Arjan van der Enden bij te wonen. In deze presentatie zal naar voren komen wat de taken en verantwoordelijkheden zijn van een buurtprevent en is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Tevens is operationeel expert Wouter Parren van Politie Haaglanden aanwezig zodat deelnemers ook hem het hemd van het lijf kunnen vragen.

De plaats van handelen zal zijn in Terra Nova aan Het Tolland 2 te Wateringen. Om 19.45 uur staan koffie en thee klaar, de presentatie start om 20:00 uur en de bijeenkomst wordt afgesloten om 21.30 uur.

Voor meer informatie over Buurtpreventie Wateringen kun je terecht op www.buurtpreventie-wateringen.nl en informatie kan worden gevraagd via mail: bestuur@buurtpreventie-wateringen.nl.