Het Ter Heijde Loperstraject gaat weer van start.
Het Ter Heijde Loperstraject gaat weer van start. (Foto: PR)

Inschrijving Ter Heijde Lopersproject geopend

Zaterdag 3 september 2022 is het zover: dan gaat de nieuwe editie van het welbekende Ter Heijde Lopersproject weer van start. Honderden deelnemers werken onder leiding van diverse ervaren trainers maandenlang en in een gezellige atmosfeer toe naar 19 november, wanneer in Monster onder meer de Halve van Monster plaatsvindt.

De organisatie is erin geslaagd om voor deze jaargang een ijzersterk team neer te zetten. Algeheel coördinator Yvette de Jong is allereerst de opvolger van Peter Duyndam als algeheel coördinator. Zij heeft een trainerskorps van vijftien trainers onder haar hoede. Voor de wandelgroepen zijn dit Kees van der Zanden, Robbert Tinneveld, Vincent ter Laak (invaltrainer) en Mia van Schie (invaltrainer). De starters en de 5 km-groepen krijgen ondersteuning van Arnold Voskamp, Lai Kwan Tinneveld en Corry van Rijn. Alex Keijzer, Rob van Noordt en Edwin van den Berg (invaltrainer) zijn de begeleiders van de 10 km, terwijl Wim de Jong en Raymond Mauritz de halvemarathongroep voor hun rekening nemen. Invaltrainer in alle hardloopdisciplines is Maarten de Jong. Ondersteunend zijn Sieto de Vreeze en Fred Louter (Communicatie & Sponsoring) en Edwin van den Berg (internet). Het team is er ook in geslaagd om voor de komende drie jaargangen diverse nieuwe sponsorpartners aan te trekken. Dit zijn Quality Pack, BICT, De Jong Verpakking, Flynth adviseurs & accountants, Cees Advocaten, Koos van Gaalen Transport, ACT Westland, Westland Workwear, Lopers Company Westland en Praktijk Yvette. Voor het eerst is er ook een goed doel aan het Ter Heijde Project gekoppeld: de Westlandse stichting BoereGoed.

De inschrijving is geopend, ga hiervoor naar www.terheijderunners.nl. Of neem contact op met Yvette de Jong via 06-10116312 of lopen@yvettedejong.nl.