Afbeelding
(Foto: © HLWM Meijer)

SC Monster verspeelt de koppositie na puntenverlies bij Duindorp

Trainer Marco Meijer is als speler en als trainer best wel wat gewend, maar werd stil van wat hij met SC Monster ervaarde in de uitwedstrijd bij Duindorp. Het spandoek achter het doel kon nog wel een glimlach ontlokken, maar de overtredingen en het gebezigde taalgebruik maakte Meijer stil. En dan te bedenken dat op het eerste zichtbare reclamebord bij binnenkomst de tekst staat: 'Een vloek mist ieder doel'. SC Monster verspeelde de marge van twee punten op FC Skillz. De Westlanders kwamen zelf niet verder dan 2-2 bij Duindorp en zagen FC Skillz passeren na de zevenklapper tegen Lyra.

Geen nieuw clubrecord

Tweedeklasser Westlandia haalde de dubbele cijfers tegen Van Nispen. Het werd op De Hoge Bomen 12-0 na een 5-0 tussenstand bij rust. Westlandia verzuimde een clubrecord te breken. Als beste resultaat blijft de 13-0 in de thuiswedstrijd tegen VUC uit het seizoen 2009-2010 in de boeken staan. Ook op bezoek bij Celeritas stond er dat seizoen 0-13 op het scorebord. Poulegenoot HVC'10 won voor de tweede keer op rij met 1-2 als eindresultaat in Bleiswijk tegen Soccer Boys.

Slechts hopen

Na de 4-2 nederlaag bij BMT kan vierdeklasser Quintus slechts hopen op plaatsing voor de nacompetitie promotie. De Heulenaren hebben het niet meer in eigen hand en lijken ook volgend seizoen veroordeeld tot de vierde klasse. Gevoel voor realiteit overheerst in Kwintsheul. Ook poulegenoot Maasdijk komt dit seizoen niet verder.

Zorgen voor Westlandia

Derdedivisionist Westlandia gaat de cruciale fase van het seizoen in. Met nog vier speelronden voor de boeg zijn de Naaldwijkers na de 3-2 nederlaag bij DEM gezakt naar de voorlaatste positie. Het houdt bij het opmaken van de balans degradatie naar de hoofdklasse in.