Strandopening in Hoek van Holland op Hemelvaartsdag

Op Hemelvaartsdag, 26 mei, vindt traditiegetrouw de jaarlijkse opening van het strandseizoen plaats in Hoek van Holland. Het event trekt jaarlijks vele duizenden bezoekers van jong tot oud. Deze dag biedt voor ieder wat wils met een braderie, kinderkermis, drie festivalterreinen en talloze strandpaviljoens waar bezoekers terecht kunnen voor een heerlijk hapje en drankje.

De grootste braderie van Zuid-Holland is dit jaar tussen 10.00 en 17.00 te vinden op de parkeerplaats aan De Badweg en is vrij toegankelijk voor publiek. Dit jaar zijn er drie festivalterreinen met elk een eigen sfeer en programma. Beachclub Royal, Villa on the Beach en De Zeebries pakken dit jaar groots uit om het publiek een onvergetelijke dag te laten beleven. De drie festivalterreinen zijn al vanaf 12.00 uur toegankelijk met entreetickets die beschikbaar zijn op de website van de betreffende locatie.

Hoek van Holland kenmerkt zich door haar schone strand en om deze boodschap te versterken is er dit jaar een samenwerking ontstaan met Sunleaves (specialist in duurzame oplossingen). Samen met Sunleaves willen we het publiek enthousiasmeren en informeren over duurzaamheid en milieubewustheid. 

Dit jaar is er ook voor het eerst een bewaakte fietsenstalling. Tegen een klein tarief kan je fiets of scooter hier heel de dag veilig staan. Check de website www.rotterdambeach.com voor meer informatie en de huisregels.