Een lege bank bij Van Nispen. Speler op doel en keeper geblesseerd aan de kant.
Een lege bank bij Van Nispen. Speler op doel en keeper geblesseerd aan de kant. (foto: MFH Design)

Winst voor Westlandia en HVC'10

Degradant Van Nispen kwam voor het duel met Westlandia met elf veldspelers naar De Hoge Bomen. Na een klein half uur, bij het derde doelpunt, viel de doelman uit, stond er als vervanger een veldspeler onder de lat en speelde de grensrechter uiteindelijk mee. Het leverde Westlandia een dozijn aan treffers op: 12-0. Het scoreverloop: 1-0 Tim van der Voort, 2-0 Tim van der Voort, 3-0 Roy van Beek (strafschop), 4-0 Roy van Beek, 5-0 Tim van der Voort, 6-0 Tim van der Voort, 7-0 Tim van der Voort, 8-0 Roy van Beek, 9-0 Vince van Hagen, 10-0 Roy van Beek, 11-0 Yordi van Beek, 12-0 Vince van Hagen.

In de tweede helft gunde trainer Verbeek ook al zijn wisselspelers speelminuten, tot aan de reservedoelman aan toe. Westlandia is zaterdag te gast bij SVC'08.

Poulegenoot HVC'10 won na de verliesbeurt op eigen veld tegen RCL (1-2) wél bij Soccer Boys met dezelfde cijfers al moest er wel eerst een achterstand voor worden omgebogen. Kay van den Bos bracht de ploeg van Piet Boon op gelijke hoogte en Jorn Groothuizen (1-2) stelde de drie punten veilig. HVC’10 speelt vanavond het restant van de gestaakte wedstrijd tegen Te Werve. De aftrap is om 20.30 uur. Zaterdag heeft HVC'10 het thuisvoordeel en is Kagia de te kloppen ploeg. Het zou revanche betekenen voor de 2-1 nederlaag voor de kustbewoners  in Lisserbroek. Voor HVC'10 staan als laatste wedstrijden dit seizoen verder nog op het programma UVS-HVC'10 op speelronde 25 en op de laatste speeldag HVC'10-Vitesse Delft.

Westlandia speelt na zaterdag alleen nog thuis tegen Te Werve en heeft op de laatste speeldag vrijaf vanwege een indeling met 13 teams in de poule.