VELO klopt kampioen WV-HEDW

Na de doordeweekse afgang tegen SV Nootdorp (7-0 nederlaag) voerde trainer Kevin van der Geest de nodige indringende gesprekken om de neuzen weer in de juiste richting te krijgen. Het resulteerde in een 3-0 overwinning op overtuigend kampioen WV-HEDW.
VELO begon met Dion van Wijk in het doel voor Deniz Pamuk en Sergi Roeleveld op de bank. In het eerste half uur waren er aan beide kanten nog geen echte doelrijpe kansen. Op slag van rust nog een doelkans voor VELO via Lars de Jong maar de Amsterdamse doelman wist met een redding zijn doel schoon te houden. Rick Das was inmiddels in het veld gekomen als vervanger voor de geblesseerd uitgevallen Ramon Ripson.
In de tweede helft wederom een fel VELO met een doelpoging van Rick Das zonder succes. Ook WV-HEDW zocht de aanval, maar doelman Dion van Wijk wist met een fraaie redding een achterstand te voorkomen. In het eerste kwartier na rust werd het door Ricky van Mierlo 1-0 voor die VELO na een voorzet van Lars de Jong. Een minuut later was de stand bijna weer gelijk met een bal van WV-HEDW op de paal.
Trainer Kevin van der Geest paste enkele wissels toe met Sergi Roeleveld voor Lars de Jong, Reinier Maartense voor Benjamin el Amrani en Abel Dries voor Roderick Meinema. Tien minuten voor tijd drukte Sergi Roeleveld zijn stempel op de wedstrijd drukte. Eerst uit een vrije trap (2-0) en vervolgens 3-0 nadat een voorzet van Reinier Maartense was opgepakt en de Amsterdamse doelman met een schot werd gepasseerd.