Afbeelding

Lyra afgedroogd door koploper

Lyra ging voor de derde keer op een rij onderuit. De wedstrijd tegen FC Skillz gaf het volgende beeld te zien: In de eerste helft kon Lyra het nog redelijk bijbenen (2-0), maar de tweede helft begon desastreus. Binnen enkele minuten was het 4-0, mede door verdedigende fouten van de Lyra defensie. Daarna liep FC Skillz uit naar een regelmatige, maar wat groot uitgevallen 7-0 overwinning. Niet eerder verloor Lyra met 7-0. De 8-0 score bij DOTO uit het seizoen 2003-2004 staat als nederlaag met nóg grotere cijfers in de boeken. Met nog wedstrijden thuis tegen KMD, uit tegen Quick Steps en thuis tegen Duindorp in het vooruitzicht, kan Lyra niet meer doen dan de sportieve plicht. Het is aan trainer Pim van der Hoorn om op te beuren. Beste man aan de kant van Lyra was doelman Kenny Lipman. Jeugdspeler Robin Spreen liet potentie voor de toekomst zien.