Het ging er pittig aan toe bij Duindorp.
Het ging er pittig aan toe bij Duindorp. (Foto: © HLWM Meijer)

SC Monster levert in slotfase dure winstpunten in bij Duindorp en moet FC Skillz naast zich dulden aan kop

De wedstrijd onder leiding van scheidsrechter Tim van Diest was nog geen drie minuten oud toen er zeker al vijf pittige overtredingen waren gemaakt door spelers van onze gastheer waarvoor niet werd gefloten. De toon was gezet. Na acht minuten kwam SC Monster op 0-1 nadat een hoekschop van Laurens Koren in eigen doel werd gewerkt. SC Monster raakte gefrustreerd door het zeer harde spel van de Duindorpers en het feit dat hier door de scheidsrechter nauwelijks tegen werd opgetreden. Na de gelijkmaker van Duindorp was SC Monster het even helemaal kwijt totdat Keke Stam uit het niets met een schuiver voor de 1-2 zorgde. In de slotfase viel de 2-2. Een duwfout op Koren werd niet waargenomen. Zaterdag komt Ariston'90 naar Polanen.