Stefan Bron.

Doelpuntrijke remise Westlandia

Westlandia keek in de thuiswedstrijd tegen Berkel al rap tegen een achterstand aan. Binnen twee minuten stond de ploeg van trainer Theo Verbeen al op een 0-1 achterstand op sportpark De Hoge Bomen. De Naaldwijkers hadden aanvankelijk geen antwoord op het spel van de bezoekers, maar uit het niets wist Tim van der Voort, terug na twee duels schorsing, Westlandia wel op gelijke hoogte te brengen. Met 1-1 werd de eerste helft afgesloten. Direct na de pauze liet Van der Voort een strafschop onbenut. Toen Berkel vervolgens uitliep naar 1-3 leek Westlandia achter het net te vissen, maar het duel was nog niet gelopen. Van der Voort bracht de spanning met 2-3 terug door raak te koppen na een hoekschop van Stefan Bron. Een rake vrije trap van Van der Voort leverde Westlandua alsnog een winstpunt op: 3-3.