Afbeelding

Naaldwijk breekt zegereeks koploper SC Monster

Met een doelpuntloos gelijkspel kwam er zaterdag op sportpark Polanen een einde aan de zegereeks van koploper SC Monster, dat na de 2-2 op de openingsdag bij Duindorp SV zeven duels op een rij met winst had weten af te sluiten. Regiogenoot Naaldwijk moest diep gaan in het hol van de leeuw, maar hield knap stand: 0-0. Lyra is op zes punten achterstand de eerste achtervolger van SC Monster. Op de derde- en vierde plaats staan Verburch en Naaldwijk met 8-15 en een achterstand van acht punten. Zaterdag staat Verburch-Lyra op het programma. Op de laatste speeldag van 2021, zaterdag 10 december, is SC Monster gastheer voor Verburch.

Koploper tweede periode

Vierdedivisionist Westlandia noteerde zaterdagmiddag bij Alphense Boys de derde overwinning op een rij in de wedstrijdenreeks om de tweede periodetitel. De Naaldwijkers delen de eerste plaats met Hoogeveen. In de thuiswedstrijd tegen Rohda Raalte moet de serie zondag een vervolg krijgen. Hoofdtrainer Cesco Agterberg vertrekt aan het einde van dit seizoen bij Westlandia. Een drukke werkkring werd als reden opgevoerd. In het circuit gonst de naam van Maurizio Ceccucci van competitiegenoot RKAVV als mogelijk opvolger van Agterberg.

Rode kaart breekpunt

Na een rode kaart voor Jorik Koppers bij een 1-0 achterstand was de opgave voor FC 's-Gravenzande te lastig in de uitwedstrijd bij Nieuwenhoorn, waar de Westlanders uiteindelijk met 3-1 verloren. 


Net als SC Monster in 3B blijft ook eersteklasser VELO prima presteren en is eveneens nog ongeslagen. De winnaar van de eerste periode versloeg aan de Noordweg concurrent Wippolder met 3-1.

Nederlands elftal

Het is mogelijk dat het aanvangstijdstip zaterdag van diverse wedstrijden wordt gewijzigd als het Nederlands elftal eveneens in actie komt in Qatar, Het wordt aanbevolen de website van uw favoriete vereniginbg te raadplegen.