Bart de Swart (7) en Rob van Binsbergen (links) zijn blij met de treffers van Sean van der Stap.
Bart de Swart (7) en Rob van Binsbergen (links) zijn blij met de treffers van Sean van der Stap. (Foto: RONHEINENFOTOGRAFIE)

Twee treffers Sean van der Stap

Nog twee duels, dan is het ook voor Quintus winterstop. Het is zaak nog wat punten te sprokkelen en dan hopen op een terugkeer van geblesseerden in januari. Een eerste aanzet werd gegeven in de thuiswedstrijd tegen Semper Altius, dat na acht duels nog puntloos was en ook na negen duels bleef, omdat de Heulenaren met 2-0 de winst over de streep wisten te trekken.

De eerste helft was van beide kanten niet heel goed, maar er werd met volle inzet gestreden. Quintus kwam gelijk een aantal keer goed door en nam na zeven minuten spelen de leiding toen Sean van der Stap voorbereidend werk van Bart de Swaty op waarde schatte: 1-0. De Heulenaren probeerden door te drukken en kregen ook kansen op meer, maar de keeper van de gasten gaf geen krimp.Ook Semper kwam een aantal keer voor de goal van Dahley le Duc, maar de marge bleef overeind. Na het eerste kwartier werd het steeds rommeliger. Wat beide teams lieten zien was niet best, maar Quintus zal het verder een zorg zijn geweest. Vijf minuten voor tijd leverde de tweede treffer van Van der Stap een gevoel van opluchting op. Zaterdag is RAS in Den Haag gastheer.