Twee treffers Dinand Kuhn.

Westlandia (zo) verlengt de reeks

Scheidsrechter Stan Smit annuleerde zaterdagmiddag in de slotfase de treffer van invaller Stojan Cekic van Alphense Boys. Hij had een duw in de rug van Westlandiaan Tim van Marrewijk geconstateerd. Geen 3-3 op het scorebord op sportpark Bijlen, maar na het laatste fluitsignaal een 2-3 overwinning voor Westlandia. Cekic had eerder Alphense Boys met 3-2 al dichterbij gebracht.

De derde overwinning op een rij levert Westlandia de eerste plaats op de ranglijst voor de tweede periodetitel op. De eindstand wordt na tien duels opgemaakt.

Halverwege de eerste helft kopte Dinand Kuhn uit een voorzet van Peter Cedeno 0-1 binnen. Tien minuten voor het rustsignaal kwam Alphense Boys langszij, maar Westlandia kon met dank aan Kuhn toch met voorsprong gaan rusten. Hij schoot vanaf de rand-16 binnen. Na een bal in de diepte van Kihami da Costa twijfelt de Alphense doelman. Jeremy van Uunen is alert en rondt uitstekend af: 1-3 en de basis voor de achtste zege.