Aan belangstelling voor de derby tegen Naaldwijk was geen gebrek op sportpark Polanen. (Foto: J.C.van der Burg)

SC Monster loopt zich vast en levert na zeven zeges punten in

SC Monster leverde op eigen veld na zeven zeges op een rij twee winstpunten in tegen Naaldwijk met een doelpuntloos gelijkspel. SC Monster kwam goed uit de startblokken en nam het initiatief. Het eerste half uur was duidelijk voor de thuisploeg. Ondanks het overwicht vielen er niet veel kansen te noteren. Na een afgekeurde treffer van Naaldwijk wegens buitenspel kropen de bezoekers wat meer uit de schulp en was het in het laatste kwartier geregeld opletten aan Monsterse kant. De aanvallen van Naaldwijk leverden echter geen kansen op en zodoende was de ruststand 0-0.

Na rust eigenlijk eenzelfde spelbeeld. SC Monster nam het initiatief, maar liep zich iedere keer stuk op de stugge Naaldwijkse verdediging. Strijd werd er over en weer volop. Scheidsrechter Karagantcheff had wat moeite om het te belopen en trok regelmatig het gele kartonnetje. Aan de kant van de thuisclub kwamen Thijmen van der Arend en Ruben de Groot aanvullend op het wedstrijdformulier.

Tot en met de blessuretijd bleef SC Monster proberen om een treffer te maken. In de laatste minuut van de reguliere speeltijd volgde de grootste kans. Een vrije trap van Ruben de Groot van eigen helft werd de trechter in gepompt voor het doel van Naaldwijk. De bal werd afgeslagen en kwam voor de voeten van Jordi van Maanen terecht. Zijn vlammende schot verdween echter naast het doel, waarmee de tweede remise een feit werd.