Monique van der Ende (l.) en Evelien Koene (r.) van West Media verzilveren een match met Roos Vollebregt van Plant a Friend.
Monique van der Ende (l.) en Evelien Koene (r.) van West Media verzilveren een match met Roos Vollebregt van Plant a Friend. (Foto: GeorgeOngkiehong/GOproducties.nl)

West Media matcht op Beursvloer Westland

West Media, uitgever van onder meer deze krant, was één van de organisaties die op donderdag 20 oktober aanwezig was op Beursvloer Westland.

Namens het mediabedrijf sloten Evelien Koene en Monique van der Ende diverse matches met Westlandse organisaties.

West Media bracht publiciteit als ruilmiddel op de beurs: advertenties, redactionele artikelen, sociale media en meer. Dat veel organisaties daar behoefte aan hebben bleek uit de animo. De medewerkers van 'de krant' waren een populaire gesprekspartner op de beursvloer, waardoor ze met mooie matches op zak terugkwamen. Zo werden matches gemaakt met de Historische Druivenkwekerij Sonnehoeck, stichting Mentorschap Haag en Rijn, muziekvereniging Pius X, de Seniorenraad Westland, Plant a Friend, Rolstoelhandbal Quintus en andere partijen. De komende maanden wordt daar uitvoering aan gegeven.

West Media verbindt mensen, bedrijven en organisaties met elkaar en Beursvloer Westland was een mooi middel voor het uitdragen van die missie.