Open dag bij culinaire vereniging Les Amis de Cuisine

Kookvereniging Les Amis de Cuisine houdt op 5 november een open dag. De Haagse vereniging met 250 leden, waaronder ook Westlanders, nodigt alle geïnteresseerde kookliefhebbers om een kijkje te komen nemen en eventueel lid te worden van de vereniging.

Tijdens de Open Dag kan men de sfeer, het koken en de gerechten ervaren middels een rondleiding in de professionele keuken, gesprekken met leden en gerechten te proeven. Op 5 november is een aantal leden bezig met het bereiden van een selectie van voor-, tussen- hoofd- en nagerechten inclusief patisserie. Zodra deze zijn bereid, krijgt een ieder kans om te proeven. Ook de wijncommissie is aanwezig om een aantal wijnen te laten proeven, zodat u kunt ervaren hoe zij het maandelijks menu met mooie wijnen combineert. Schrijf je in via: www.lesamisdecuisine.nl/open-dag-2022 

De eigen professionele keuken aan de Kerketuinenweg 6a Den Haag is die dag geopend van 14.00 tot 17.00 uur. De club wil in 2023 een vegetarische groep starten. Op de Open Dag start de voorinschrijving daarvoor.