Twee treffers Danny Niël.

Naaldwijk klimt naar tweede plaats

Naaldwijk had goede herinneringen aan het laatste duel bij Te Werve toen een 3-0 achterstand werd omgebogen tot 3-3. Nu was het Naaldwijk dat de weelde kende van een 0-3 tussenstand voordat ook Te Werve zich liet gelden. Verder dan 2-3 liet Naaldwijk het niet komen en passeerde Lyra op de ranglijst. Na een aftastende fase werd Naaldwijk gedurende de eerste helft sterker. Floris Groot zag Danny Niël zijn voorzet met succes afronden: 0-1. Kort na rust kon de aanhang van Naaldwijk opnieuw juichen. Dennis de Groot bekroonde zijn goede wedstrijd met een doelpunt en bracht Naaldwijk op 0-2. Tim Zwinkels had pech met een bal op de paal, maar het was uitsel van executie voor Te Werve. Danny Niël werd gevonden in de counter en dat betekende 0-3. Te Werve kwam vervolgens terug tot 2-3, maar Naaldwijk hield stand en zo werd de derde zege op een rij een feit. Naaldwijk is zaterdag op sportpark De Hoge Bomen gastheer voor Duindorp dat eveneens nog ongeslagen is.