Mike Das revancheerde zich snel na treffer in eigen doel.

Dubbelrol Mike Das met treffers in beide doelen Westlandse derby

Koploper VELO begon goed aan de derby tegen Honselersdijk, nam een verdiende 3-1 voorsprong, maarverzuimde om de wedstrijd definitief op slot te gooien. Het bleef zonder gevolgen, omdat Honselersdijk niet verder kwam dan de aansluitingstreffer. Na een afgemeten uittrap van VELO-doelman Jari Puister prikte Ricky van Mierlo de bal met een strakke uithaal binnen: 1-0. Halverwege de eerste helft werd Joey Kouters de gevierde man toen hij de 2-0 op het scorebord bracht. Een minuut later een lichte domper bij VELO toen de bal via Mike Das in het eigen doel ging: 2-1. Een minuut later was dezelfde Mike Das nu het stralend middelpunt. Na een vrije trap van Joey Kouters werd de inzet van Lars de Jong weggestompt, maar in de rebound was Mike Das er als de kippen bij om de 3-1 te scoren. Na de 3-2 van Steyn de Bruijn beleefde VELO nog spannende minuten.