Schrijver Michel van Egmond bracht in 2014 in samenwerking met Wim Kieft het boek Kieft uit, met veel aandacht voor zijn alcohol- en drugsverslaving. Van Egmond was om het verleden werkzaam op de sportredactie van de Westlandsche Courant.

Het was oorspronkelijk de bedoeling een sponsoravond te organiseren voorafgaand aan het BOAL International U14 Tournament, maar moest door omstandigheden worden uitgesteld naar woensdag 9 november. Dan komen Wim Kieft en Michel van Egmond naar het Juliana Sportpark, het thuishonk van FC 's-Gravenzande. Toegang tot deze avond hebben alleen sponsoren en genodigden.

19.30 - 19.45 uur: Opening door Ton van de Water, bestuurslid FC en Frank Stout van RTV Rijnmond.
19.45 - 20.00 uur: Laatste status BOAL 2023
20.00 - 21.00 uur: Eerste deel interview met Wim en Michel
21.00 - 21.15 uur: Pauze
21.15 - 22.00 uur: Tweede deel interview met Wim en Michel

Winst op Jodan Boys

Zowel gastheer Jodan Boys als FC 's-Gravenzande was gebaat bij winst om weg te komen uit de onderste regionen van de ranglijst. De missie van FC 's-Gravenzande slaagde met een 0-3 eindstand en van een 'gestolen overwinning' was ditmaal geen sprake. Na twintig minuten was het voor de eerste keer raak. Via Twan van Meerten en Nick Ruijgrok kwam de bal bij Frank Broos die voor de verdiende voorsprong zorgde: 0-1. De thuisploeg kreeg niet echt uitgespeelde kansen. Tweemaal was het Luc Dielhof die een poging waagde, maar succes bleef uit. Twan van Meerten was prima op dreef deze middag. Een vrije trap van hem werd door De Jodan Boys doelman met enige moeite over de lat getikt en na ruim een half uur schot hij maar net naast.

Nakijken

De Jodan Boys begon goed aan de tweede helft, al was er eerst nog wel een kansje voor Frank Broos, maar zijn inzet was te zacht om de doelman in de problemen te brengen. Hierna twee prima mogelijkheden voor de thuisploeg, een inzet van Rick Wils werd door Edgar Leerdam gestopt en een mogelijkheid voor Milan Harteloh bleef zonder resultaat. Op een assist van Yuri Westhoff was het Twan van Meerten die in het strafschopgebied alle verdedigers inclusief de doelman het nakijken gaf met nog een kwartier op de klok: 0-2. Vijf minuten voor tijd was het Roy van Beek die op aangeven van Frank Broos de stand op 0-3 bracht en was de wedstrijd gespeeld met FC 's-Gravenzande als terechte winnaar.