V.l.n.r: Esmee Koornneef, Sophie Koornneef (oranje jasje), Edward Koornneef Jr., Cynthia van der Broek (partner Edward Koornneef), Edward Koornneef, Fleur Koornneef, Colette van Eerd en Ton van Veen.
V.l.n.r: Esmee Koornneef, Sophie Koornneef (oranje jasje), Edward Koornneef Jr., Cynthia van der Broek (partner Edward Koornneef), Edward Koornneef, Fleur Koornneef, Colette van Eerd en Ton van Veen. Foto: Fred vd Ende (Ende Media)

Jumbo Foodmarkt feestelijk geopend

Algemeen

De nieuwe Jumbo Foodmarkt in Naaldwijk is open. Ondernemer Edward Koorneef opende dinsdagmiddag 4 oktober de supermarkt in het bijzijn van zijn gezin, het Jumbo winkelteam, foodmarktmanager Dennis van Menxel en Jumbo directeur Formule Ralph Bertrand.

De bouw van de nieuwe Jumbo Foodmarkt heeft een lange aanloop gehad. Het aankoopproces begon in 2009 en in 2011 was de koop rond. Onderweg kreeg ondernemer Edward Koornneef te maken met bezwaren uit de omgeving. De Raad van State stelde hem in het gelijk, waardoor de supermarkt nu open kan.

Naast de reguliere boodschappen, kan men straks ook terecht voor maaltijden die vanuit de verschillende wereldkeukens vers worden bereid. Deze maaltijden kunnen worden genuttigd in het bijbehorende Foodcafé waar plaats is voor 120 personen.