Afbeelding
(Foto: )

Honsels Harmonie haalt René van Kooten naar het Westland

Samen met René van Kooten, één van de meest bekende musicalsterren van Nederland, verzorgt muziekvereniging Honsels Harmonie op zaterdagavond 8 oktober een avondvullend programma in De Veiling in Poeldijk.

Honsels Harmonie heeft in haar 84-jarig bestaan een goede reputatie opgebouwd met uiteenlopende concerten. Speciaal voor dit najaarsconcert is samen met een arrangeur en multitalent René van Kooten een verrassend programma samengesteld waarmee de enthousiaste muzikanten zich van hun beste kant gaan laten zien.

Niemand minder dan musicalster René van Kooten laat zich begeleiden door dit zeer ervaren orkest. Daarbij wordt het orkest ondersteund door een combo, bestaande uit een professionele drummer, pianist, gitarist en basgitarist.

Deze muzikale samenstelling belooft een gevarieerd en herkenbaar programma neer te zetten. Met de nummers Music van John Miles, Gethsemane uit Jesus Christ Supersar, Can’t Take My Eyes off You van Jersey Boys, Radar Love van Golden Earring tot de meezinger ‘Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder’ van Ramses Shaffy.

Toegangskaarten á € 20 per stuk (inclusief 1 consumptie) zijn online verkrijgbaar via www.honselsharmonie.nl/najaarsconcert-2022. Als het concert nog niet uitverkocht is, zijn er ook nog kaarten te koop aan de deur. De grote zaal van De Veiling gaat open om 19.30 uur waarna het concert om 20.00 uur begint.

Afbeelding
Afbeelding