Fancy Fair 2022: ‘Samen sterk voor scouting en kerk’

In het weekend van 7, 8 en 9 oktober vindt de Fancy Fair plaats bij Scouting Naaldwijk en Partycentrum de Binnenhof. Heel het weekend zijn er activiteiten te beleven voor jong en oud. De Fancy Fair wordt georganiseerd door Scouting Naaldwijk en de St. Adrianus Parochie onder de noemer ‘Samen sterk voor scouting en kerk’.

Het thema van de Fancy Fair dit jaar is ‘Wereldreis’. Het gehele weekend zijn er leuke activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen in scoutinggebouw en de Binnenhof De opbrengst van de Fancy Fair komt volledig ten goede aan Scouting Naaldwijk en de St. Adrianus Parochie Naaldwijk.

Vrijdagavond 8 oktober start de Fancy Fair om 20.00 uur met de Fancy Fair Veiling in Partycentrum de Binnenhof. Hier kan men bieden op uitjes, etentjes en lekkernijen.

Op zaterdag 8 en zondag 9 oktober staan er diverse activiteiten op het programma. In Partycentrum de Binnenhof is er een Bingo en het bekende Rad van Avontuur. Voor de kinderen zijn er op beide dagen leuke en uitdagende spellen, waarmee ze een prijsje kunnen winnen. Ook is er een talentenshow waar scoutinggroepen en kinderen hun talenten laten zien. Op zondag is ook de trekking van de Fancy Fair loterij.

De Binnenhof is te vinden aan de Van der Hoevenstraat 17 in Naaldwijk. De Fancy Fair is vrijdag vanaf 20.00 uur, zaterdag vanaf 13.00 uur en zondag vanaf 12.00 uur. Kijk voor meer informatie en het programma op: www.fancyfairnaaldwijk.nl.