Dennis van den Steen voelt zich thuis bij vv Maasdijk en won ook het tweede duel.
Dennis van den Steen voelt zich thuis bij vv Maasdijk en won ook het tweede duel.

Opnieuw clean sheet voor Maasdijk

Trainer Dennis van den Steen is helder in de fraaie presentatiegids van VV Maasdijk: 'Ik wil mij graag thuis voelen bij een club en zal mij dan ook zeker bij andere teams laten zien. Aangezien ik de tegenstanders in de nieuwe Rotterdamse poule niet ken, vind ik het lastig om nu al iets over het seizoen te zeggen. Daarom focus ik mij in het begin vooral op het inslijpen van een attractieve en herkenbare speelwijze. De supporters moeten graag naar ons komen kijken.
Met de aanstelling bij VV Maasdijk krijg ik de kans om terug te keren naar het Westland. Hier heb ik het altijd naar mijn zin gehad en het werken bij een dorpsclub is mij dus wel bekend. Niks is zo leuk om te presteren voor en met mensen die zich als supporter/vrijwilliger/speler zo goed mogelijk inzetten voor hun eigen cluppie waar ze trots op zijn. Die clubbinding heeft mij altijd aangetrokken. De gesprekken die ik tot nu heb gehad zijn ook erg leuk geweest en bevestigen mijn indruk. En wat mij ook opvalt: VV Maasdijk staat er goed op.’

Verschil

Maasdijk kent een prima start van het seizoen. De thuiswedstrijd tegen Steeds Hooger leverde de tweede winst op een rij op met een 2-0 eindstand. Maasdijk hield de eigen defensie opnieuw gesloten. Pas na rust kon Maasdijk afstand nemen. Doelpunten van Wouter Boers (uit een strafschop) en Nick van Vliet (kopbal) maakten het verschil.

Zaterdag is Maasdijk gast bij BZC/Zuiderpark dat met 8-4 klop kreeg van Hermes DVS. Beide ploegen zijn onbekenden voor elkaar.