Jesse de Waard (links) schudt zijn tegenstander af.
Jesse de Waard (links) schudt zijn tegenstander af.

KMD is na nipt verlies op eigen veld tegen 'Lakwa' nu uit op eerherstel

Trainer Dennis Roerade en KMD slikten de eerste verliesbeurt van het seizoen met een 1-2 score op eigen veld tegen Laakkwartier, dat zich 'Haags' presenteerde, daar waar KMD zich te timide opstelde. Het leverde bij rust al een 0-2 achterstand op voor Klein Maar Dapper. De tegentreffer van Arend Balijon was onvoldoende om de nederlaag af te wenden.

Zaterdag heeft KMD opnieuw een thuisduel op het programma staan. Dan is Naaldwijk de te kloppen ploeg en is motiveren vooraf voor beide trainers geen noodzaak. De laatste aflevering van het Westlandse onderonsje leverde vorig seizoen op de voorlaatste speeldag een 1-3 overwinning op voor Naaldwijk door treffers van Danny Niƫl, Floris Groot en Jeroen Vogels. Voor KMD scoorde Boy Verwoerd tegen.
Yusuf Durgunsu is door de KNVB als scheidsrechter aangesteld. Hij is voor beide clubs een bekende.

Ledenvergadering

Vrijdag 4 november om 20.00 uur is de Algemene Ledenvergadering. Wie komt er dit seizoen in aanmerking voor de Willem van den Berg onderscheiding, de vrijwilligersprijs van het jaar? Wat hebben de bestuursleden te vertellen over het afgelopen seizoen? Wat gebeurt of verandert er in het nieuwe seizoen? Wie worden er benoemd tot lid van verdienste of erelid? Wie zijn de jubilarissen en bovenal wordt uw mening gevraagd bij bestuursvraagstukken, die d.m.v. stellingen worden voorgelegd.