Eén minuut stilte ter nagedachtenis op sportpark Polanen.
Eén minuut stilte ter nagedachtenis op sportpark Polanen. (Foto: J.C.van der Burg)

Bruers sleept SC Monster langs stug VV Schipluiden

SC Monster heeft de eerste winstpartij van het seizoen binnen. Pas na rust kwam de ploeg van trainer Marco Meijer los van SV Schipluiden. Ramon Bruers nam beide trefffers voor zijn rekening: 2-0. Bas de Brabander en zijn directe tegenstander kregen in de slotfase rood na onenigheid op het middenveld terwijl er geen bal in de buurt was. De Brabander mist in ieder geval de uitwedstrijd in Maasland tegen MVV'27, zaterdag de volgende opgave voor SC Monster.

Indrukwekkend bericht

Op de website van SC Monster staat een indrukwekkend bericht van voormalig voorzitter Ronald Barendse gepubliceerd. Om de betrekkelijlheid van een middagje voetbal maar weer eens te geven:


In april j.l. werd mijn vrouw Nicole opgenomen in het ziekenhuis. Haar COPD speelde op in combinatie met een longontsteking. Moeilijke periode, als je voor elke hap lucht moet vechten, aansluitend nog een periode revalideren.


Veel gewicht verloren kon ze eindelijk naar huis om aan te sterken. Dat wilde niet goed lukken, ze kwam nauwelijks in gewicht aan. Opnieuw voor onderzoek naar het ziekenhuis constateerde zij, via een MRI-scan drie foute plekken in haar hersenen. Opgegeven en niet meer te behandelen.


Dat was vier weken geleden en zaterdag 1 oktober jl was de uitvaart.


Ik weet dat er op onze Sportclub gezinnen zijn die hetzelfde hebben meegemaakt. Het lot kan een gezin niet slechter treffen.

Gelukkig werden wij gesteund door een grote groep familie, vrienden en bekenden om ons heen. Daarbij wil ik graag iedereen van de Sportclub Monster bedanken voor de berichtjes, kaarten en de vele bloemen en het bezoek.

Deze steun heeft ons gezin goed gedaan, weten dat je er niet alleen voor staat geeft een enorme troost. Nogmaals hartelijk dank en hoop iedereen weer snel op de voetbal te spreken.


Ronald Barendse