Vinnie's Vice in Nederland 3

Vrijdag 7 oktober speelt blues en fusion powertrio Vinnie's Vice in Nederland 3 te Wateringen. De band, die eind 2000 is opgericht, treedt op in de nieuwe formatie.

Sinds september van dit jaar bestaat Vinnie's Vice uit Ehran Ruinard (drums), Eljo Hendrosuseno (bas) en Vincent Janse (zang en gitaar). Ehran en Eljo kennen elkaar van havo/vwo Muziek en Dans en hebben samen en los van elkaar talloze optredens gedaan. Ehran drumt onder andere in 3 Meter Peter en Eljo studeert jazz aan het conservatorium. Zanger, gitarist en componist Vincent Janse is een ervaren blues/fusion muzikant. Hij stond onder andere in de voorprogramma’s van Uriah Heep, Jim Suhler (Melissa Etheridge) en Oz Noy en nam onlangs met Harry Sacksioni een nummer op in Bullet Sound Studio. 

Nieuwe formatie

De band die eind 2000 opgericht is en kan putten uit een rijke, internationale ervaring met tot 100 optredens per jaar op grote festivals en in voorprogramma's van bekende, internationale muzikanten. De nieuwe formatie presenteerde zich voor het eerst begin september 2022 op Podium Westland en wel als hoofdact. 

Kaarten

Vinnie's Vice treedt op 7 oktober samen op met Grohl, een Foo Fighters tributeband. Kaarten zijn te koop op www.nederlanddrie.nl á € 8. Aan de deur € 10. Het optreden begint om 21.30 uur.